Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Myydään Rottweilerin pentu

/ ei vapaana pentuja ! /

 


 


Pentutestattu, maalimies testannut puruja, eläinlääkärintarkistama, mikrosirutettu, 7 x madotettu, 2 x rokotettu, laadukas pentupaketti joka siltää pevisan mukaisen terveystarkistuksen. Rekisteröidään Suomeen ( Pentueen rekisteröinti valmistunut ). Vanhemmat erinomaisia ja käyttölinjaisia. Emä tuonti ja isä käyttövalio. Soveltuu erinomaisesti lapsiperheeseen ja kotiin jossa muita koiria, eläimiä. Elää kotonamme laumassa ja tottunut lapsiin, muihin eläimiin. Myydään esim. kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon. Liikuntaa ja aktivointia rodun tarpeen mukaan tulee tarjota. Laadukasta ruokaa ja suosittelemme syöttämään RC pentu ruokaa vähintään 9 kk - asti. Pentua ei myydä kotikoiraksi ( ei sohvapotu
ksi ) tai osaamattomalle ( ei ensi koiraksi ) . Orimattilassa sijaitsee kasvatuksemme ja kasvatamme pienimuotoisesti käyttölinjaisia Rottweilereita.

Emme myy koiria pelkäksi esim. näyttelykoiraksi tai kotikoiraksi, ensi koiraksi.  Kunnioitamme rotua ja sen alkuperää, käyttöä. 

 

 


Ruokimme laadukkaalla RC - pentu ruuvalla ( kasvattajan luona ) ja emä myöskin ennen jo astutusta ( tiineys, imetys aika ). Aloitamme pentujen kouluttamisen varhain.

.

 

 

 

           

 

 

 

 

                        

 

 

 

 
 Kasvattaja

Kokkonen Soile

soile.kokkonen @ gmail.com

044-9697968

Orimattila

 

 

©2019 layout206 - suntuubi.com