Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                       Sijoitus siilit

                                

                                                

                                                                                                                                          Sijoitus siilin valinta

 

Kasvattaja valitsee aina sijoitukseen lupaavimmat siilin poikaset. Yleensä sijoitus siili on poikueen paras tai parhaimpia siilejä.  Kasvattaja joka sijoittaa siilin on tehnyt yhdistelmän jalostusta varten jotta hän jatkaa kasvattamista siitä suvusta.  Siilin suvun tulee olla terve ja hyvä luonteinen.

 

 

Miksi kasvattaja sijoittaa siilin

 

Kasvattajalle on todella tärkeää saada sijoitettua lupaavimmat poikaset jotta kasvatuksen jatkuvuus on taattu. Hyvä kasvattaja ei pidä isoa määrää siiliä kotona vain sijoittaa lupaavimmat hyviin koteihin.

 

Miksi ottaisin sijoitus siilin

 

Sijoitus siili on yleensä lupaavin poikueesta. Myöskin sijoitus siilistä saa takuun takaisin ja muita etuja kasvattajalta. Tiivis yhteistyö kasvattajan kanssa on tärkeää. Jos on kiinnostunut kasvattamisesta kasvattajalta saa hyviä neuvoja. Myöskin kun kasvattaja on käyttänyt kerran siiltä jalostuksessa. On omistajalla mahdollisuus itse alkaa kasvattaa kyseisellä siilillä. Kun sijoitussopimus on täytetty ensiksi ja siili on saanut levätä ainakin 3-7kk ensimmäisestä poikueesta. Noudata kasvattaja sääntöjä jos aijjot kasvattaa!

 

 

                                                                                                                                           Siilin sijoitus takuu

Sijoitus takuu on  400e koska kasvattimme maksavat 400e ( siilin arvo ). Pentupaketin arvo on n. 200e, joka tulee aina sijoitus siilin mukaan. Sijoitus takuu maksetaan takaisin kun sijoitussopimus ehdot ovat täytetty + poikaset eläviä 8 viik. Sen jälkeen kasvattaja palauttaa siilin ja takuun. Omistajuus vaihtuu siilillä vasta sijoitussopimuksen täytettyä. Kasvattaja omistaa aina sijoitus siilin ja se on hänen omaisuutta.

 

 

Sijoitus ehto on yksi elävä poikue kasvattajalle. Jos ehdot eivät täyty ja sijoituskoti estää ehtojen täyttämistä, niin kyse on sopimuksen rikkomisesta. Silloin sijoitussopimus puretaan ja eläin palautetaaan kasvattajalle / omistajalle. Sijoitus koti on aina korvaus velvollinen jos sijoitus siilille käy jotain.  Yhden siilin arvo  on 400e + jalostus siilin arvo päälle.  Kun kyseessä on sijoitus siili, niin sillä on jalostus arvo. Sijoitus siiliä ei saa koskaan myydä eteenpäin, kun se on sijoituksessa. Koska se on kasvattajan / myyjän omaisuutta ( yksi astutus ). Sijoitus koti on korvaus velvollinen aina kasvattajalle / myyjälle. Otathan selvää ensiksi ehdoista, ennen kuin otat meiltä sijoitus siilin. Olethan valmis niitä myöskin nuodattamaan? 

©2019 layout206 - suntuubi.com