Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                           Siilin poikasen varaus ja maksu

 

 

                                               

 

 

 

 

Yhteystiedot:

soile.kokkonen @ gmail.com 

P.044-9697968        

 

Kasvattamani siilin hinnat

Siilin poikanen 400e

Sijoitukseen siilin poikanen takuu 200e

Jalostusoikeudella hinta/takuu 200e

 

Muut ehdot

Osan uroksista myymme niin että meillä jää oikeu ostaa yksi astutus uroksesta.  Myymme uroksen täydellä hinnalla mutta ehtona on että saamme ostaa yhden astutuksen jonka korvaamme omistajalle. Astutus maksu on uroksen omistajalle 100e + 25 e poikanen. Maksamme hieman korkeamman astutus maksun kuin muut siilin kasvattajat. Tämä on meidän suositus kasvatuksella uroksen astutus makussa ( 100e + 25e poikanen).  Ei ole oikein että uroksen omistaja saa vain muutaman kympin astutuksesta ja sen vuoksi kasvatuksemme suositus on tämä.

 

Aikuisen siilin hinta (suosituksemme)

Aikuinen siili tarvikkeineen 350e

Suosittelemme että aikuisen siilin hinta on 350e ja se sisältää aina siilin kaikki tarvikkeet + ruokaa.  Hoito ja ruokinta ohjeet + kuvia yms..

Ilman tarvikkeita emme mielellään myy kasvattajemme edes aikuisena. Jos myymme niin hinta on yksilö kohtainen. Emme suosittele myymään lajia alle suositus hintaan.

Vanha siili ( suosituksemme )

Hyvin vanhasta siilistä emme edes suosittele perimään hintaa.

Suosittelemme tekemään sopimuksen siilin sijoittamisesta vanhuuden päiville lemmikiksi.  Vanha siili on reilusti yli 3 vuotias tai vanhempi yksilö. Suosittelemme että kaikki tarvikkeet kuuluvat mukaan ja niistä toki voi pyytää asiallisen hinnan ostajalta.  Suosittelemme tekemään aina kirjallisen sopimuksen.

 

Siilistä luopuminen ( kasvattimme )

Otamme hoitoon/myyntii kasvattejamme jos joudutte jostain syystä rakkaasta piikikkäästänne luopumaan. Meillä on kasvateillemme ilmainen hoito/myynti paikka. Otamme aina kun on tilaa.

 

Siilin hinta Suomessa

Suomessa Afrikkalainen Kääpiösiili maksaa 350-400e kasvattajalla. Yleensä poikasen hinta on 350e.

Aikuisen suositus hinta on Suomessa 350e mutta sen tulee jo sisältää kaikki siilin tarvikkeet. :)

 

Siilin hinta ulkomailla

Ulkomailla siilin hinnat ovat paljon alhaisempia.

Saksassa halvimmat ovat n. 50e ja hintavimmat ovat hieman alle 300e. Saksassa ja monessa muussa maassa väri ja kuvio, maski määräävät siilin hinnan. Ulkomailla on monesti n. 50 -300e lajin hinta suositus, mutta hinnan määrää väri, kuvio, maski yms..  

Suomeen tuonti voi olla kallistakin koska matkat eivät ole halpoja ja myöskin tuonti maksaa.  Ota selvää aina tuonti luvista ja vaatimuksista. Lentoyhtiöltäsi jolla lennät saat tietää heidän vaatimukset lemmikin tuonnille ja evirasta maan tuonti säännöt + suositukset. Laji on suht helppo tuoda joistakin maista ja ei vaadi lupia kun ostaa yksityinen ihminen.  Lajin tuonti myyntii Suomeen vaatii jo lupia ja mahdollisesti monen yksilön tuonti samaan aikaan. Ole tarkka ja selvitä kaikki vaatumuksen ennen kuin tuot lajia Suomeen.  Tuonti siilin tuonti maksaa ja monesti kasvattajalta hankittu siili Suomesta tuleekin halvemmaksi. Myöskin ulkomailta voi olla hankalaa etsiä hyvä kasvattaja, jos ei ole apua. Suomesta saa lemmikiksi mukavan siilin, mutta kasvattajien on pakko hakea aina uutta verta ulkomailta. ;)

 

Kasvattamani siilit

Kasvattajalle on tärkeää että siilit pääsevät hyvään ja rakastavaan kotiin. Jossa ne ovat lemmikkinä ja niitä hoidetaan erittäin hyvin. Perehdy lajin hoitoon ja ruokintaan ennen eläimen hankintaan. Kasvattajalta voi kysyä neuvoja hankintaa ja ruokintaan.

Varausmaksu

Jos ostaja peruu varauksen niin varausmaksu jää kasvattajalle. Kasvattaja jos peruu tai ei synny poikasia palauttaa varausmaksun ostajalle.

Varausmaksu maksetaan poikasta varattaessa. Hakiessa maksetaan loput siilin hinnasta.  Varausmaksu 200e

Varausmaksun palautus

Ilmoita heti jos perut varauksen, jotta olemme tietoisia asiasta. Peruutus tulee tehdä soittamalla, ei tekstiviestejä kiitos. Sähköpostin kautta voi ilmoittaa myöskin peruuttamisen. Ota huomioon muut ehdot varauksen peruuttamisessa.  Lue tarkasti ehdot sivuilla kiitos. :) Varausmaksu palautetaan sovitun sopimuksen purkamis päivästä viimeistään 30 vrk sisällä.  Ilmoitamme että maksu on palautettu sähköpostin kautta ja samalla kopio varausmaksun palautuksesta. 

soile.kokkonen @ gmail.com tai puhelin numeroon.  044-9697968

Maksaminen

Käteinen tai tilinsiirto, sopimuksen mukaan. Kasvattaja lähettää aina kopion maksetusta maksusta.

 

Kirjallinen myynti tai sijoitus sopimus tehdään kaikista eläimistä.

 

Otathan huomioon että kasvatus tominta on meille harrastus eikä elinkeino. :)

 

 

Teksti - Kokkonen Soile

 

©2019 layout206 - suntuubi.com