Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

              Angel Babyn surullinen tarina         

       Rakas kasvattini 

   (C)

Nimi: Angel Baby   "NUPPU"

Re.num.  SY0912-175N

Sukupuoli: Naaras

Väri: Karamelli Pinto

Synt. 19.12.2009  
Kasvattaja: Kokkonen Soile 

Lisää tietoa : Kasvattamani siilin poikaset mm. sukutaulu.

Angel Baby "Nuppu" muutti omaan kotiinsa luovutus ikäisenä. Angel Baby "Nuppu" oli myyty lemmikiksi myyntisopimuksella. Kotiin jossa oltiin siilin hoitoon ja ruokintaan perehdytty ennen siilin hankintaa. Olimme yhteydessä sähköpostitse ja facebookin kautta. Kasvattajana minulla oli käsitys että kaikki oli hyvin ja siili voi hyvin kodissaan.  Ensimmäinen omistaja rikkoi myyntisopimusta myymällä siilin eteenpäin.

Kunnes löysin Apulasta ilmoituksen jossa villikasvattaja möi saman tyyppisiä poikasia joita minä kasvatan. Lajin suositus hinta on 350-400e poikanen hyvillä kasvattajilla. Tällä villikasvattajalla hinta oli Apulassa poikasella vain 250e. Sain valituksia kyseisestä villikasvattajasta ostajilta jotka olivat kysyneet poikasta häneltä. Otin selvää poikasten vanhemmista, siinä selvisi että "Nuppu" onkin vir.nimellä Angel Baby. Myöskin kävi ilmi että villikasvattaja oli ostanut ilman mitään tietoja siilin "jalostukseen". Tietämättä siilin sukutaulua, kasvattajaa, alkuperää.  Kyseinen villikasvattaja ja "Nupun" nykyinen omistaja. Hän oli teettänyt poikaset ilman emän tietoja, hän sai vasta tietoa siilin suvusta kun oli rek. poikuetta. Hän on astuttanut "Nupun" lähes heti kun hankki sen. Astutus on tapahtunut 7 vrk ostamisen jälkeen. Todistettavasti myöskin on käynyt ilmi että kyseinen henkilö on tietoisesti salannut poikasten teettämistä emän kasvattajalta eli minulta.

Meillä on "mustalla listalla" nämä henkilöt, joille emme myy eläimiä. Siilin ensimmäinen omistaja ja siilin uusi omistaja joka on villikasvattaja.

Myymme lemmikiksi kaikki siilin poikaset sopimuksella

Myymme erikseen kasvatukseen siilin poikasia, vain hyville ja luotettaville kasvattajille. Kasvatukseen varattavat poikaset tulee erikseen varata ja kertoa kasvatus suunnitelmistaan.

           

    

Kuvat:  Yhdistelmän Pamela & Aronimo jälkeläiset

  • Tiedot on saatu ostajalta, ensimmäiseltä omistajalta, kasvattajalta.
  • Tämän julkaiseminen ei riko lakia

   

   

        

Päivitetty: 09.06.2011

©2019 layout206 - suntuubi.com